Levertijden

Levertijden

Bij alle boeken in onze winkel staat een indicatie van de levertijd aangegeven. De populairste artikelen uit ons assortiment kun je al binnen één werkdag in huis hebben. In sommige gevallen komt het voor dat de daadwerkelijke levertijd niet overeenkomt met de indicatie die op de website wordt gegeven. Je zult hier altijd een persoonlijk bericht over ontvangen.

Levering bij meerdere artikelen

Wanneer je meerdere boeken in één keer bestelt, doen wij ons best om alles in één keer bij je te laten bezorgen. Het kan voorkomen dat er boeken tussen zitten die een langere levertijd hebben, in plaats van de standaard 24 uur levering. Mocht dit zo zijn dan zal je bestelling in meerdere fases geleverd worden.

Afleveradres in België

Voor bestellingen die verzonden worden naar een adres in België gelden dezelfde voorwaarden als voor adressen in Nederland. Met uitzondering van de verzendkosten: deze bedragen €8,95 per bestelling. In België kun je alle boeken laten bezorgen en er geldt geen limiet voor het aantal titels per bestelling. Je kunt de bestelling op een door jouw gekozen adres laten bezorgen door PostNL.