Betaalwijze bij YouBeDo.com

Je kunt bij YouBeDo.com de bestelling betalen met iDeal, met de boekenbon van YouBeDo.com of door achteraf te betalen. Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW.

Een betaling via iDeal heeft onze voorkeur. Het blijkt nu eenmaal dat wij mensen (sommige) nog wel eens vergeetachtig kunnen zijn. In dit geval sturen wij je natuurlijk een herinnering, echter dit kost ons natuurlijk extra tijd en energie en dat gebruiken we liever voor het mooier maken van onze wereld.

iDeal

Betaling met  iDeal (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland): met dit veilige online betalingssysteem rond je direct de betaling af.  Er zijn een aantal situaties waarin de bestelling alleen met iDeal afgerond kan worden:•    Indien er een digitaal boek (eBooks) is besteld.
•    Indien het afleveradres afwijkt van het factuuradres.
•    Indien je een YouBeDo Boekenbon gebruikt en er een restbedrag betaald dient te worden.

Achteraf betalen

Zakelijke klanten en consumenten kunnen bij YoubeDo achteraf betalen. Nadat de bestelling geplaatst is, krijg je een e-mail van ons met de digitale factuur van je bestelling. Deze factuur kun je handmatig betalen door het verschuldigde bedrag over te maken naar rekeningnummer NL49RABO0128653183 t.n.v. YouBeDo.com (BIC: RABONL2U). Vergeet daarbij niet om het ordernummer te vermelden. Op deze manier kunnen we je bestelling namelijk snel en op de juiste manier verwerken. De digitale factuur moet binnen een termijn van 14 dagen betaald zijn. 

YouBeDo.com boekenbon

Betaling met de YouBeDo.com boekenbon: lees hier meer over het betalen met de YouBeDo.com boekenbon.