Vacature: Klantenservice Medewerker

Vacature: Klantenservice Medewerker

Vanwege uitbreiding in het Klantenserviceteam zoeken wij iemand die ons kan ondersteunen op de klantenservice.

Wie wij zijn

YouBeDo is een online boekwinkel voor consumenten en bedrijven met een bijzondere missie: goed doen met boeken. Van elke aankoop doneren we aan een door de klant gekozen maatschappelijk doel. Zo hebben we samen met onze klanten al meer dan € 700.000 aan impact gerealiseerd. 

Wie wij zoeken

Onze klantenservice is de spin in het web van onze organisatie. Je weet precies wat er gebeurt en helpt onze klanten graag wanneer zij vragen hebben. Maar welke klanten heeft YouBeDo dan…? 

Uiteraard krijgen wij dagelijks telefoon en mail van onze consumenten: mensen die boeken kopen op onze website. “Waar blijft mijn boek?” “Ik heb een beschadigd boek” of “Kan ik mijn boek terugsturen?” Je krijgt op termijn dus echt een gefundeerde kennis van ons mooie boekenvak, maar ook van de transportdiensten en onze administratie. 

Daarnaast hebben wij veel zakelijke klanten. Dit zijn bedrijven en organisaties die grote aantallen boeken bij ons kopen. Zij hebben vragen over ons assortiment of de facturen die we sturen. Vaak ben je voor deze klanten een waardevol contactpersoon omdat je een langdurige relatie met hen opbouwt. Maar als klantenservice medewerker heb je ook te maken met vragen over boekenlijsten voor opleidingen of onze goede doelen. Vanuit jouw rol ben je verantwoordelijk voor de communicatie met onze goede doelen en de mooie projecten die wij steunen vanuit onze verkopen. 

Wij zoeken een sociaal en behulpzaam iemand die YouBeDo 24-32 uur per week kan ondersteunen op de klantenservice. Je bent sowieso beschikbaar op woensdag. Onze voorkeur is dat de uren over 4 dagen worden verdeeld.

Jij

  • bent een aanpakker en handelt alle klantvragen goed en geduldig af;
  • bent zeer computervaardig en maakt nieuwe systemen snel eigen;
  • bent nauwkeurig en sociaal;
  • durft de telefoon aan te nemen, in het Nederlands (en regelmatig in het Engels);
  • denkt in oplossingen;
  • hebt MBO+ werk- en denkniveau;
  • woont in (de buurt van) Nijmegen;
  • bent flexibel in de drukke periode die YouBeDo tegemoet gaat, waaronder de wintermaanden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze directeur: Heleen Sluijs via 06 53 17 68 65. 

Zie jij jezelf al op de Klantenservice van YouBeDo zitten? Mail dan jouw korte introductie/motivatie en je cv (of geüpdatet LinkedIn-profiel) naar vacature@youbedo.com.