UAF – Samenwerking

Waarom UAF samenwerkt met YouBeDo

Als je via deze UAF-webshop boeken bestelt, doneert YouBeDo tot 12% van je aankoopbedrag aan een goed doel naar keuze, zonder dat het je iets extra’s kost. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment boeken (3+ miljoen titels) voor dezelfde prijzen* en onder dezelfde voorwaarden als bij andere online boekwinkels.

Voor de donatie kun je kiezen uit New Dutch Connections en Stichting de Vrolijkheid. New Dutch Connections is een stichting van UAF-alumnus Bright Richards. Hier werken ervaringsdeskundigen aan het overbruggen van de kloof tussen Nederlanders en Nieuwe Nederlanders. Stichting de Vrolijkheid organiseert kunstzinnige en creatieve activiteiten voor, door en met kinderen, jongeren en hun ouders in asielzoekerscentra door heel Nederland. 

Maak het verschil

YouBeDo gelooft in een commerciële benadering, maar heeft een non-profit hart. We willen vooral andere bedrijven inspireren om socialer te worden. Want delen werkt, en er kan ook nog eens winst mee worden gemaakt. YouBeDo doneert tot 12% van de opbrengsten van de boekenverkoop aan goede doelen. Daar staat het UAF helemaal achter. Daarnaast is het voor jou als student makkelijk om al je boeken in één keer online te bestellen, zonder dat je het geld hoeft voor te schieten.

* In Nederland kennen we de Wet op de Vaste Boekenprijs. Dit betekent dat elk Nederlands boek overal dezelfde prijs heeft. Bij buitenlandse titels kunnen de prijzen wel variëren.