UAF – Andere leermiddelen

Andere leermiddelen

Veel gestelde vragen.

Ik heb readers nodig en kan deze niet op YouBeDo bestellen. Wat moet ik doen?

Overleg met jouw UAF-trajectbegeleider of het UAF deze readers vergoedt. Als jouw trajectbegeleider akkoord is, bestel je de reader en stuur je de bon daarvan naar jouw begeleider. Dit doe je door in MijnUAF te klikken op ‘mijn financiën’ en daarna op ‘dien declaratie in’. Kies de rubriek ‘Overige Kosten’.

Op mijn boekenlijst van school staan ook materialen die ik niet via YouBeDo kan bestellen.

Overleg met jouw UAF-trajectbegeleider of het UAF dit materiaal vergoedt. Als jouw trajectbegeleider akkoord is, bestel je het materiaal en stuur je de bon daarvan naar jouw trajectbegeleider. Dit doe je door in MijnUAF te klikken op ‘mijn financiën’ en daarna op ‘dien declaratie in’. Kies de rubriek ‘Overige Kosten’.

Ik wil graag tweedehands boeken bestellen.

Dat kan. Laat dat eerst weten aan je UAF-trajectbegeleider. Jouw begeleider moet namelijk akkoord geven voor het bedrag waarvoor je tweedehands boeken koopt. Je kan daarna zelf de boeken kopen en de bon naar jouw trajectbegeleider sturen. Het UAF betaalt het achteraf aan je terug. Dat verloopt volgens hetzelfde proces als beschreven bij de vragen hierboven.