Thuiswinkel waarborg

Thuiswinkel-organisatie

YouBeDo.com voert het Thuiswinkel Waarborg. Het Thuiswinkel Waarborg is een Nederlands keurmerk voor bedrijven die producten en/of diensten aan consumenten verkopen. Die verkoop verloopt bijvoorbeeld via internet, catalogi, post, etc.

Als consument kun je ervan op aan dat de bedrijven met dit keurmerk zich daardoor houden aan relevante wet- en regelgeving. Ze houden zich aan de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van de vereniging Nederlandse Thuiswinkel Organisatie (kortweg Thuiswinkel.org).

Iets kopen bij een lid van Thuiswinkel.org betekent dan ook:

  • Weten met wie je zaken doet;
  • Algemene voorwaarden Thuiswinkel overeengekomen met de Consumentenbond;
  • Onafhankelijke klachten- en geschillenbemiddeling;
  • Verplichte onafhankelijke jaarlijkse certificering;
  • Thuiswinkel Waarborg en geschillen.

De bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven doen redelijkerwijs al het mogelijke om klachten goed op te lossen.

Heb je een klacht? Dan kun je deze indienen door een e-mail te sturen naar klantenservice@youbedo.com. Ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst door YouBeDo beantwoord.

Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door YouBeDo binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer je een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Thuiswinkel.org garandeert dat een uitspraak van de Geschillencommissie Thuiswinkel door het betreffende bedrijf wordt nagekomen. Bekijk ons certificaat via deze link.

Garantie en Thuiswinkel Waarborg

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren. En dat het, bij normaal gebruik, naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Dat doen we bijvoorbeeld door vervanging of terugbetaling.