The Lime Tree

The Lime Tree is specialist in het opleiden van mediators (conflictbemiddelaars). We leggen ons daarnaast toe op mediation in de praktijk. En maken daarvoor gebruik van ons eigen landelijke netwerk van mediators.

Wat is mediation?

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling. Samen met partijen die in conflict zijn gaat een onafhankelijke bemiddelaar daarvoor op zoek naar een oplossing voor een probleem. De bemiddelaar wordt ook wel mediator genoemd. Een mediator zorgt er bijvoorbeeld voor dat een oplossing wordt gevonden die voor iedereen aanvaardbaar is.

Zit je zelf in een conflict? En kom je er daarnaast samen niet uit? Neem daarvoor vrijblijvend contact op!

Boekenplank

We hebben een literatuurlijst voor alle soorten mediators. Voor beginnende bemiddelaars. Maar ook bijvoorbeeld voor doorgewinterde mediators met jarenlange ervaring.

In het onderstaande overzicht zie je voor verschillende soorten mediation de bijbehorende literatuur:

The Lime Tree steunt:

We dragen het goede doel Villa Pinedo een warm hart toe. Villa Pinedo is dé plek waar kinderen van gescheiden ouders hun ervaringen delen. Zij maken volwassenen daardoor bewust van wat er in hun hoofd en hart omgaat. Op die manier willen ze beschadiging bij kinderen in (v)echtscheidingssituaties voorkomen. Of in ieder geval verzachten.