Stage/afstuderen

Vacature: stage/afstuderen

Als stagiair(e) Influencer Marketing, Social Media & Online Communicatie bij YouBeDo, speel je een sleutelrol in het uitbreiden van onze impact en het versterken van onze online aanwezigheid. Je krijgt de kans om te werken in een dynamisch team dat zich inzet voor positieve verandering, en om bij te dragen aan het vergroten van de donaties aan de verschillende goede doelen die we ondersteunen.

Stageomschrijving
  • Je volgt een relevante studie in de richting van marketing, communicatie, business of een vergelijkbaar veld.
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden in het Nederlands.
  • Ervaring met sociale media platformen zoals Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, en YouTube.
  • Basiskennis van SEO en Google Analytics is een pré.
  • Je bent een zelfstarter, proactief, en in staat om zelfstandig te werken.
  • Je hebt een creatieve geest, strategisch inzicht, en analytisch denkvermogen.
  • Affiniteit met boeken is een pré!

Als je gepassioneerd bent over zowel digitale marketing als maatschappelijke verandering, dan is deze stage bij YouBeDo iets voor jou. Doe mee aan ons team en help ons de wereld te veranderen, één boek per keer!

Wat ga je doen?

Influencer Marketing

Identificeer en benader relevante influencers die passen bij de visie en missie van YouBeDo. Je onderhoudt relaties, onderhandelt over samenwerkingen, en zet influencer-campagnes op die onze boodschap verder verspreiden.

Social Media Management

Help bij het ontwikkelen en uitvoeren van onze sociale media strategie. Je creëert boeiende content, plant posts en reageert interactief op onze volgers om de betrokkenheid te verhogen en onze community te versterken.

Online Communicatie

Biedt ondersteuning bij het ontwikkelen en implementeren van onze online communicatiestrategieën. Dit omvat het schrijven en redigeren van nieuwsbrieven, blogposts, en andere online inhoud om onze boodschap effectief te communiceren.

Analyse & Rapportage

Monitor en analyseer de prestaties van onze influencer en sociale media campagnes. Je rapporteert over de impact en helpt bij het verbeteren van toekomstige strategieën op basis van je bevindingen.