Boeken voor Hoogendijk opleidingen bestel je natuurlijk bij YouBeDo!

Hoogendijk opleidingen

Bezielend coachen. Vanuit hoofd én hart!

Bij onze coachopleidingen staat bezieling centraal. We werken daarom vanuit volledig mens zijn. Zodat je straks in volle verbinding met jezelf de ander kan helpen.

Dat maakt je werk niet alleen mooier. Het maakt het ook effectiever. Want doordat je jouw intuïtie optimaal inzet, kom je sneller tot de kern.

Brede selectie coachmethodieken
Op basis van tientallen jaren ervaring hebben we een uiterst effectieve selectie samengesteld van coachmethodieken en technieken. Zo krijg je precies de juiste kennis om een breed geoutilleerd coach te worden.

Groei van empathie en intuïtie
Door je empathische en intuïtieve talenten te laten groeien leg je beter verbinding met cliënten en met jezelf, en krijg je meer diepgang en verhoog je de effectiviteit.

Combinatie van ernst en speelsheid
Coaching is natuurlijk serieus werk. Maar naast ernst is ook speelsheid minstens zo belangrijk om ook met enige luchtigheid te werk te kunnen gaan, voor optimale resultaten.

Wij bieden een gedegen vakopleiding. Je vindt daardoor verdieping en inspiratie bij ons. Daarnaast vind je brede methodische kennis. Het is een levensschool, die je verrijkt als mens.

Literatuurlijsten per opleiding