Ik heb een ACSM-bestand ontvangen, wat nu?

Veruit de meeste e-books zijn van het bestandstype Epub. Andere bestandstypen die wij aanbieden zijn pdf’s en audioboeken (MP3). Soms kiest een uitgever ervoor om een bepaald (studie)boek aan te bieden als ACSM-bestand. Dit kun je alleen met Adobe Digitale Editions openen. Zo werkt dat:

Kan ik een e-book retourneren of annuleren?

Nee, het is niet mogelijk om een e-book te annuleren of te retourneren. Tijdens het bestellen van digitale producten zie je af van het herroepingsrecht. Het bestand wordt direct na betaling verstuurd.

Kan ik alle boeken digitaal lezen?

De boeken die wij aanbieden, zijn nog niet allemaal digitaal verkrijgbaar. Uitgevers kiezen er niet altijd voor om elk boek ook digitaal uit te brengen. Indien dit wel zo is, hebben wij het in ons assortiment.

Ik heb geen e-reader, kan ik dan toch een e-book lezen?

Ja, dat kan. Je kunt onze e-books ook lezen op je pc of smartphone. We raden je aan om daarvoor het gratis programma Adobe Digitale Editions te gebruiken. Dat kun je hier downloaden. Gebruik je een Apple-apparaat, kies dan voor Apple Books (voorheen iBooks).

Hoe zet ik boeken op mijn e-reader?

Veruit de meeste e-books zijn van het bestandstype Epub en hebben een digitaal watermerk. Deze zet je eenvoudig op je e-reader, ongeacht van welk merk deze is (bijv. Kobo).