Kan ik ook betalen met een (YouBeDo) boekenbon?

De betaling van de bestelling kun je ook voldoen door middel van een boekenbon of YouBeDo-boekenbon. Deze boekenbon is te krijgen in een waarde van €10, € 20, € 25, € 35 en € 50. De algemene voorwaarden van de YouBeDo.com Boekenbon kun je hier lezen.

Betaal ik echt niet tot 12% meer als ik een boek koop bij YouBeDo?

Nee! YouBeDo.com hanteert dezelfde prijzen omdat in Nederland de Wet op de Vaste Boekenprijs geldt. Dit betekent dat Nederlandse boeken overal dezelfde prijzen moeten hebben. Het percentage gaat dus ten koste van de winst van YouBeDo.com. Dit doen wij omdat we ons inzetten voor een betere wereld. Belangrijk! De prijzen van buitenlandse boeken kunnen wel …

Ik heb een betalingsherinnering ontvangen, wat nu?

Wanneer je een betalingsherinnering van ons hebt ontvangen, houdt dit in dat YouBeDo.com voor (een deel van) de specifieke bestelling nog geen betaling van jou heeft ontvangen. Als je de betaling toch al eerder hebt voldaan, dan willen we je verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.

Waar vind ik informatie over mijn facturen en betalingen?

Na betaling, vind je onder het tabblad ‘Mijn bestellingen’ alle informatie over je facturen en transacties. Heb je toch nog een vraag over je factuur of betaling, vul dan het contactformulier in of neem contact op met de klantenservice. Vermeld behalve je vraag ook onderstaande gegevens:

Ik heb een ohmygood giftcard, hoe kan ik hiermee betalen?

Bestel je boeken, selecteer een goed doel en kies als betaalwijze voor ‘Direct betalen’. Kies voor ‘Afrekenen’. Je wordt nu doorgestuurd naar de betaalomgeving, hier kun je kiezen voor de optie ‘ohmygood’ om je bestelling te betalen.