FAIRdeal

Hi YouBeDo’er!

Bij YouBeDo zijn we al een tijdje aan het worstelen met onze verzendkosten. We rekenen op dit moment € 2,95 per brievenbuspakje en € 4,95 voor grotere pakketten. Onze kostprijs voor het verzenden van jouw pakket ligt in de regel nog hoger. We bevinden ons daarnaast in een competitief veld, waar grotere partijen klanten verleiden met gratis bezorging. Maar ‘gratis bezorging’ bestaat natuurlijk niet.

Gratis bezorging bestaat niet

Iemand betaalt altijd ergens de rekening. De postbezorger, de aarde of – in ons geval – de projecten op onze website, waarvoor netto veel minder overblijft. Aan de andere kant willen we jou als trouwe klant de kans geven om niet bij elke bestelling verzendkosten te betalen. Daarom zetten we een bewuste verandering door, die we best spannend vinden. We introduceren: het FAIRdeal-abonnement!

Waarom FAIRdeal?

Voor een vast bedrag per jaar, zijn de verzendkosten voortaan altijd € 0. Daarnaast gaat een vast deel van het abonnementsbedrag naar Work with Nature (adopteerregenwoud.nl). Voor elke €2,50 die zij van YouBeDo ontvangen, garanderen ze de aankoop én bescherming van één vierkante meter regenwoud in Costa Rica.