Boeken voor AMV-Opleidingen!

Bestel je boeken voor AMV-opleidingen bij YouBeDo. Want bij YouBeDo doneer je tot 12% van de opbrengst aan een goed doel van jouw keuze!

AMV-opleidingen

AMV leidt Mediators, Kindercoaches en Scheidingsspecialisten op. Zodat zij daarmee het beste uit zichzelf én hun ondernemerschap kunnen halen. Zo kunnen zij scheidingen deskundig begeleiden. Zodat ze rust, structuur én houvast kunnen bieden aan alle betrokkenen. AMV biedt daarvoor het volledige opleidingstraject van mediator, tot scheidingsspecialist, tot ondernemer aan.

Als opleider voor scheidingsprofessionals is AMV dé koploper in Nederland!

Wat doen we bij AMV-opleidingen?

Verschil maken. Dat doen we bij AMV!

We doen dat door onze praktische en persoonlijke aanpak. De belevingswereld van onze cursisten vormt daarom het uitgangspunt. Daarvoor werken we in kleine groepen. We hebben daarin een jarenlange ervaring.

Met ons kies je daarom voor kwaliteit. Want kwaliteit leveren voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat is voor ons het vertrekpunt.

AMV is hét opleidingsinstituut voor ondernemende mensen die net even die extra stap willen zetten in hun carrière. Daarvoor versterken we kwaliteiten, verbeteren we vaardigheden en verdiepen en verbreden we kennis. Daarmee zorgen wij ervoor dat jij jouw ambities waar kunt maken.

AMV is in 2008 opgericht door Marjon de Vroomen en Erik Baijens. Het is een kleinschalig en persoonlijk opleidingsinstituut. Inmiddels werkt er een team van vaste medewerkers en trainers. Met hen bieden wij een breed aanbod van opleidingen, trainingen en events.

Alle AMV-opleidingen & mediationtrainingen

Bij YouBeDo vindt je de boeken voor alle opleidingen & mediationtrainingen van AMV! In dit overzicht vindt je daarom alle opleidingen & mediationtrainingen die AMV-Opleidingen aanbiedt:

Basisopleiding mediation

Arbeidsmediaton

Familiemediaton

Het Zandkastelenprogramma®

AMV-Opleidingen steunt:

AMV-Opleidingen steunt Villa Pinedo. Villa Pinedo wil beschadiging bij kinderen in (v)echtscheidingssituaties voorkomen of verzachten. Het is daarom dé plek in Nederland waar kinderen van gescheiden ouders hun ervaringen delen met volwassenen. Daarmee maken zij aan volwassenen duidelijk wat er in hoofd en hart omgaat.