Boeken voor de Vista Nova opleiding tot loopbaanadviseur bestel je natuurlijk bij YouBeDo!

VistaNova, school voor loopbaan en leiderschap in Utrecht, is overgenomen door GradusGroep, loopbaanbureau uit Almere. Beide organisaties werken landelijk. Meer informatie daarover Nova lees je door hier te klikken!

Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur

VistaNova verzorgt o.m. de post-hbo Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur. Door middel van haar “methode Hoogendijk” de belangrijkste speler van kwalitatief hoogwaardig onderwijs voor de beroepsgroep van loopbaanadviseurs en loopbaancoaches. GradusGroep is daarnaast een landelijk opererend loopbaanbureau actief in de publieke en private sector. De overname past daarom in het streven van beide bedrijven om bij te dragen aan gezonde en duurzame loopbaanontwikkeling van werknemers in organisaties.

Levenscoach

Na de beroepsopleiding tot loopbaanadviseur ben je een professionele loopbaanadviseur en algemeen coach. Je hebt de kennis en weet waar je staat als coach, met de persoonlijke en professionele kwaliteiten en uitdagingen die daarbij horen. Dat stelt je in staat om zelf het belangrijkste instrument te zijn in je loopbaanadvisering. En je bent ook een levenscoach: het ontdekken van de persoonlijke levensmissie van je cliënt gaat altijd vooraf aan het vormgeven van die missie in zijn of haar loopbaan. Daardoor coach je je cliënten op een verantwoorde manier naar een duurzaam en vitaliserend loopbaanperspectief.

Hieronder vind je de boeken voor de Vista Nova opleiding!

Boeken opleiding loopbaanadviseur