Bezorgen

Levertijden bij bezorgen

Bij alle boeken in onze winkel staat de verwachte levertijd aangegeven. De meest verkochte boeken uit ons assortiment kun je al binnen één werkdag in huis hebben. In sommige gevallen komt het voor dat de daadwerkelijke tijd van bezorgen niet overeenkomt met de indicatie die op de website. Je ontvangt hierover een persoonlijk bericht.

Levering bij bezorgen van meerdere artikelen

Wanneer je meerdere boeken in één keer bestelt, doen wij ons best om alles in één keer bij je te laten bezorgen. Het kan voorkomen dat er boeken tussen zitten die een langere levertijd hebben, in plaats van de standaard 24 uur levering. Mocht dit zo zijn, dan leveren we je bestelling in meerdere fases.

Afleveradres voor bezorgen in België

Voor bestellingen vanuit België gelden dezelfde voorwaarden als voor adressen in Nederland. Met uitzondering van de verzendkosten: deze bedragen €8,95 per bestelling. In België kun je alle boeken laten bezorgen en er geldt geen limiet voor het aantal titels per bestelling. Je kunt de bestelling op een door jouw gekozen adres laten bezorgen door PostNL.

Verzending van je bestelling

PostNL bezorgt onze boeken. Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. Op een postbusadres levert PostNL geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wanneer je een grote bestelling plaatst, verzoeken we je daarom een regulier adres te gebruiken in plaats van een postbusadres. Na verzending van je boeken, ontvang je van ons een mail met track & trace code. Mocht je niet thuis zijn bij aflevering dan zal Post NL het pakket aanbieden bij buren of het opnieuw aanbieden. 

Verzendkosten

Voor bezorgen van bestellingen in Nederland rekenen wij €2,95 verzendkosten voor een brievenbuspakket en €4,95 voor een normaal pakket. Dit is een vast bedrag, ongeacht het aantal artikelen of zendingen per bestelling. Voor afleveradressen in België rekenen we €8,95 verzendkosten. 

Bekijk ook onze FAIRdeal mogelijkheid, een klein vast bedrag per jaar met allerlei voordelen. Geen verzendkosten, we kweken bomen en je krijgt korting op acties.

Voor e-books gelden uiteraard geen verzendkosten. Na aankoop krijgt u meteen een downloadlink per e-mail. Daarmee kunt u het digitale boek op uw computer of op de daarvoor geschikte e-readers lezen.