Bezorgen

Bezorgen

De laatste updates over je bestelling vind je terug in je account onder ‘Mijn bestellingen’.

Wat zijn jullie verzendkosten?

Voor het bezorgen van bestellingen in Nederland rekenen wij €2,95 verzendkosten voor een brievenbuspakket en €4,95 voor een normaal pakket. Voor afleveradressen in België rekenen we €8,95 verzendkosten.

Voor e-books gelden uiteraard geen verzendkosten, na aankoop krijg je meteen een downloadlink per e-mail. Na het downloaden kun je het digitale boek direct op je e-reader zetten.

Wanneer ontvang ik mijn boek(en)?

Bij al onze boeken geven we de verwachte levertijd aan. De meeste boeken uit ons assortiment kunnen al binnen één werkdag bij jou thuis zijn. Soms komt het voor dat de werkelijke bezorgtijd niet helemaal overeenkomt met wat op de website staat. Maar maak je geen zorgen, we sturen je een persoonlijk bericht om je op de hoogte te houden.

Ik heb meerdere boeken besteld, wat is de levertijd?

Als je meerdere boeken tegelijk bestelt, doen we ons uiterste best om alles in één keer bij je te bezorgen. Het kan voorkomen dat sommige boeken iets langer op zich laten wachten dan de standaard levering van 24 uur. Geen probleem, we leveren je bestelling gewoon in meerdere pakketjes. Zo heb je een extra verrassing om naar uit te kijken!

Heb je gekozen voor “Lever al mijn boeken in 1 zending”, dan willen we allereerst zeggen: super duurzaam! Ga in dit geval uit van het boek met de langste levertijd (gemiddeld tussen de 5 en 10 werkdagen) voor de gehele bestelling. Laat een (of meer) van de boeken langer dan 10 werkdagen op zich wachten, dan sturen we de rest van de bestelling alvast naar je toe.

Door wie wordt mijn pakket bezorgd?

Onze boeken worden verzonden via PostNL. Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt het als een pakket verzonden. Helaas kan PostNL pakketten die zwaarder zijn dan 12 kilo niet afleveren op postbusadressen. Dus als je een grote bestelling hebt, gebruik dan liever een regulier adres.

Na verzending van je boeken, ontvang je van ons een mail met track & trace code. Mocht je niet thuis zijn bij aflevering dan zal Post NL het pakket aanbieden bij de buren of het later opnieuw aanbieden.

Kan ik boeken laten bezorgen in België?

Ja, dat kan. Voor bestellingen vanuit België gelden dezelfde voorwaarden als voor adressen in Nederland, met uitzondering van de verzendkosten: deze bedragen €8,95 per bestelling, ongeacht het aantal boeken dat je bestelt.