Betalen

Waar vind ik informatie over mijn facturen en betalingen?

Informatie over betalen bij YouBeDo vind je online terug. Wanneer je een account hebt aangemaakt bij YouBeDo.com, kun je onder het tabblad ‘Bestelgeschiedenis’ informatie over je facturen en betalingen opvragen.

Hoe neem ik contact op over mijn facturen of betalingen?

Indien je een account bij YouBeDo.com hebt, kun je in je persoonlijke pagina onder het tabblad ‘Bestelgeschiedenis’ de status van de facturen zien. Daarnaast kun je elke factuur apart bekijken. Mocht je toch vragen hebben over facturen en betalingen, vul dan het contactformulier in. Vermeld behalve je vraag ook de onderstaande gegevens:

  • Het bestel- of factuurnummer
  • De datum van betaling
  • Het betalingskenmerk dat op je afschrift vermeld staat

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW.

Betalen bij YouBeDo.com

Je kunt bij YouBeDo.com de bestelling betalen met iDeal, met de boekenbon van YouBeDo.com of door achteraf te betalen.

Een betaling via iDeal heeft onze voorkeur. Het blijkt nu eenmaal dat wij mensen (sommige) nog wel eens vergeetachtig kunnen zijn. In dit geval sturen wij je natuurlijk een herinnering, echter dit kost ons natuurlijk extra tijd en energie en dat gebruiken we liever voor het mooier maken van onze wereld.

iDeal

Betaling met  iDeal (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland): met dit veilige online betalingssysteem rond je direct de betaling af.  Er zijn een aantal situaties waarin de bestelling alleen met iDeal afgerond kan worden:

  • Wanneer er een digitaal boek (eBooks) is besteld.
  • Indien het afleveradres afwijkt van het factuuradres.
  • Als je een YouBeDo Boekenbon gebruikt en er een restbedrag betaald dient te worden.

Achteraf betalen

Zakelijke klanten en consumenten kunnen bij YoubeDo achteraf betalen. Nadat de bestelling geplaatst is, krijg je een e-mail van ons met de digitale factuur van je bestelling. Deze factuur kun je handmatig betalen door het verschuldigde bedrag over te maken naar rekeningnummer NL49RABO0128653183 t.n.v. YouBeDo.com (BIC: RABONL2U). Vergeet daarbij niet om het ordernummer te vermelden. Op deze manier kunnen we je bestelling namelijk snel en op de juiste manier verwerken. De digitale factuur moet binnen een termijn van 14 dagen betaald zijn.

Betalen vanuit het buitenland

Indien je vanuit het buitenland een betaling wilt doen, verzoeken we je om het bedrag over te maken op het onderstaande IBAN / SEPA rekeningnummer.

Rekeningnummer: 12.86.53.183
IBAN / SEPA: NL49RABO0128653183
BIC: RABONL2U
BTW-identificatienummer: NL817095172B01

Mocht je nog vragen hebben over het betalen vanuit het buitenland, neem dan gerust contact met ons op. 

Een betaalherinnering

Wanneer je een betalingsherinnering van YouBeDo.com hebt ontvangen, houdt dit in dat YouBeDo.com voor (een deel van) de specifieke bestelling nog geen betaling van jou heeft ontvangen. Als je de betaling toch al eerder hebt voldaan, dan willen we je verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.

Betalen met de YouBeDo.com Boekenbon

De betaling van de bestelling kun je ook voldoen door middel van de YouBeDo.com Boekenbon. Deze boekenbon wordt verkocht voor €10,-, € 20,-, € 35,- en € 50,-. De algemene voorwaarden van de YouBeDo.com

De boekenboncode kun je invoeren tijdens het betaalproces bij de stap waar je je betaalwijze selecteerd.

Wil je een YouBeDo.com boekenbon bestellen? Klik dan hier.