AHW – Samenwerking

Waarom wij samenwerken met YouBeDo

Aeres Hogeschool Wageningen werkt samen met YouBeDo, een online boekenwinkel die goede doelen steunt.

Als je via deze Aeres-webshop boeken bestelt, doneert YouBeDo tot 12% van je aankoopbedrag aan een goed doel naar keuze, zonder dat het je iets extra’s kost. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment boeken (3+ miljoen titels) voor dezelfde prijzen* en onder dezelfde voorwaarden als bij andere online boekwinkels.

Het goede doel dat Aeres Hogeschool Wageningen heeft gekozen is Adopteer Regenwoud, een Nederlandse stichting die zich inzet voor het behoud van tropisch regenwoud in Costa Rica. Ze kopen en beschermen bedreigd regenwoud, ondersteunen de lokale bevolking en doen wetenschappelijk onderzoek naar de biodiversiteit in het gebied. Samen met YouBeDo hebben we al verschillende projecten gesteund.

Daarnaast steunen we sinds kort OneHeartMalawi. Zij zetten zich in voor mensen in Malawi en ondersteunen hen in hun groei naar zelfredzaamheid. De meeste activiteiten van de stichting richten zich op educatie van jongvolwassenen.

Maak het verschil

Bij YouBeDo kun je niet alleen studieboeken en vakliteratuur bestellen, maar ook allerlei andere boeken die je misschien wilt lezen in je vrije tijd of die je cadeau wilt geven. Zo kun je met elke bestelling een verschil maken voor het goede doel.

* In Nederland kennen we de Wet op de Vaste Boekenprijs. Dit betekent dat elk Nederlands boek overal dezelfde prijs heeft. Bij buitenlandse titels kunnen de prijzen wel variëren.