Veel gestelde vragen ABN AMRO

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de veel gestelde vragen door ABNAMRO-medewerkers aan YouBeDo.

Ik wil mijn boek graag terugsturen. Kan dat?

Medewerkers van ABN AMRO kunnen hun boeken niet retourneren na ontvangst. Er zijn uitzonderingen, zie daarvoor ons retourbeleid.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor het bezorgen van bestellingen in Nederland rekenen wij €2,95 verzendkosten voor een brievenbuspakket en €4,95 voor een normaal pakket. Voor afleveradressen in België rekenen we €8,95 verzendkosten.

Voor e-books gelden uiteraard geen verzendkosten, na aankoop krijg je meteen een downloadlink per e-mail. Na het downloaden kun je het digitale boek direct op je e-reader zetten. Ga voor meer informatie naar onze Bezorgen-pagina.

Hoe werkt het doneren?

Bij YouBeDo doneren we tot 12% van je aankoopbedrag (exclusief btw) aan een goed doel dat jij kiest. De hoogte van jouw donatie is van een aantal factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld: hoe meer boeken je in één keer bestelt, hoe lager onze kosten per boek en hoe hoger de gemiddelde donatie. We geven je op onze Doneren-pagina een uitgebreide uitleg over hoe de donatieberekening tot stand komt.

Hoe zet ik boeken op mijn e-reader?

Veruit de meeste e-books zijn van het bestandstype Epub en hebben een digitaal watermerk. Deze zet je eenvoudig op je e-reader, ongeacht van welk merk deze is (bijv. Kobo). Kijk voor instructies en meer informatie op onze pagina over digitaal lezen.