Heleen Sluijs nieuwe directeur YouBeDo.com

Nijmegen, 11 mei 2023 – Het bestuur van de YouBeDo coöperatie is blij met de benoeming van Heleen Sluijs als nieuwe directeur van de BV. Ze neemt het roer over van oprichter Michael van Loenen, die zich gaat focussen op het uitbouwen van de coöperatie.

Sluijs heeft een indrukwekkende staat van dienst in zowel de communicatie- en IT-sector als de boekenbranche en heeft een bewezen track record in het leiden van teams en het stimuleren van groei en innovatie.

Dat bewees ze onlangs bij Nedcomp, een managed hosting-partij. Daarvoor werkte Sluijs achtereenvolgens voor AKO, A.W. Bruna Uitgevers en Wolters Kluwer, waarna ze in Nederland het eerste detacheringsbureau voor webredacteuren oprichtte. Binnen haar bedrijf, Romae Internet en Content, rekende zij ministeries, nonprofit- en profit-organisaties tot haar klanten.

“Ik ga terug naar mijn oude liefde: het boekenvak! De komende jaren staan voor YouBeDo.com in het teken van groei en vergroting van onze maatschappelijke impact. Ik ben er best trots op dat ik daar onderdeel van mag gaan uitmaken”, aldus Sluijs.

Michael van Loenen: “Het is een voorrecht geweest om YouBeDo.com de afgelopen zestien jaar te mogen uitbouwen. Het voelt als een kind dat volwassen wordt en uitvliegt. Ik ben trots op wat we als team hebben bereikt en ben ervan overtuigd dat Heleen het bedrijf naar de volgende fase gaat leiden. Ik wens haar veel succes!”

Over YouBeDo.com

YouBeDo.com is een online boekhandel die bestaat sinds 2007. De coöperatie is eigenaar, kent geen aandeelhouders, en is daardoor steward-owned. Het aanbod en de prijzen zijn vergelijkbaar met die van andere boekhandels en grote online warenhuizen, dankzij de wet op de vaste boekenprijs en een koppeling met het Centraal Boekhuis.

Dit maakt dat YouBeDo.com als flexibele, compacte organisatie een deel van de omzet kan doneren aan goede doelen.

Heleen Sluijs met de UnoBox

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Robbert Boeijink

robbert[a]youbedo.com

024-3779966

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *